ЕШКІ СҮТІН САҚТАУ ҮРДІСІ КЕЗІНДЕ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ЖӘНЕ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРГЕ ТЕМПЕРАТУРАНЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ
Аңдатпа
Авторлар туралы
Ж. К. ШадьяроваРесей
Д. Б. Курмангалиева
Ресей
Н. Н. Ланцева
Ресей
Г. Т. Юсупова
Ресей
Әдебиет тізімі
1. Қазақстан Республикасының Президенті Н. Назарбаевтың Қазақстан халқына Жолдауы. 2018 жылғы 10 қаңтар // akorda.kz Қазақстан Республикасы Президентінің ресми сайты [Электронный ресурс]. URL: https :// http://www.akorda.kz/kz/addresses/addresses_of_president/kazakstan-respublikasynyn-prezidenti-n-nazarbaevtyn-kazakstan-halkyna-zholdauy-2018-zhylgy-10-kantar (дата обращения: 10.01.2018 г.).
2. В.Н. Гетманец, Особенности переработки козьего молока // Вестник Алтайского государственного аграрного университета. Переработка продукции сельского хозяйства - № 5, 2016. - С. 139-162.
3. Балакирева Ю.В., Зайцев С.Ю., Каримова Ф.Г., Акулов А.Н., Ахмадуллина Ф.Ю., Влияние режима пастеризации на полипептидный состав молока // Фундаментальные исследования. - 2012. - № 2. - С. 170-173.
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Шадьярова Ж.К., Курмангалиева Д.Б., Ланцева Н.Н., Юсупова Г.Т. ЕШКІ СҮТІН САҚТАУ ҮРДІСІ КЕЗІНДЕ ТЕХНОЛОГИЯЛЫҚ ЖӘНЕ МИКРОБИОЛОГИЯЛЫҚ КӨРСЕТКІШТЕРГЕ ТЕМПЕРАТУРАНЫҢ ӘСЕРІН ЗЕРТТЕУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2020;(1):18-23.
For citation:
Shadyarova Zh.K., Kurmangaliyeva D.B., Lantseva N., Yusupova G.T. THE STUDY OF TEMPERATURE INFLUENCE ON TECHNOLOGICAL AND MICROBIOLOGICAL PARAMETERS DURING STORAGE OF GOAT MILK. The Journal of Almaty Technological University. 2020;(1):18-23. (In Russ.)