Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Кененбай Ш.Ы., Узаков Я.М., Тортай А.Н., Өмірхан А.Ә. Ет өнімдерінің сапалық көрсеткіштеріне өсімдік тектес компоненттерді қосудың әсерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2025;148(2):99-107. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-2-99-107

For citation:


Kenenbai Sh.Y., Uzakov Y.M., Tortay A.N., Omirkhan A.A. Study of the effect of plant-based components on the quality indicators of meat products. The Journal of Almaty Technological University. 2025;148(2):99-107. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2025-2-99-107

Қараулар PDF (Kaz): 2


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)