Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу

БҰҚАЛАРДЫ БОРДАҚЫЛАУҒА АРНАЛҒАН СЫРА ҚАЙНАТУ ӨНДІРІСІНІҢ ҚАЛДЫҚТАРЫНАНПРОБИОТИК ҚОСЫЛҒАН ЖЕМДІК ҚОСПА

Толық мәтін:

Аңдатпа

Мақалада сыра қайнату өнеркәсібінің қалдықтарын пайдалана отырып өндірілетін бұқаларды бордақылауға арналған жемдік қоспалар үшін "Синбиотика" препаратын пайдалану нәтижелері жайлы жазылған. Жаңа препаратты пайдалану жемдік қоспалардың сапасы мен санитарлық жағдайын жақсартуға мүмкіндік береді, оларды сақтау мерзімін 3 айға дейін арттырады.

Авторлар туралы

М. Т. Велямов
«Қазақ қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері ғылыми- зерттеу институты» ЖШС
Ресей


Ж. С. Алимкулов
«Қазақ қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері ғылыми- зерттеу институты» ЖШС
Ресей


Г. Н. Дудикова
«Қазақ қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері ғылыми- зерттеу институты» ЖШС
Ресей


Т. М. Сарманкулов
«Қазақ қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері ғылыми- зерттеу институты» ЖШС
Ресей


А. В. Чижаева
«Қазақ қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері ғылыми- зерттеу институты» ЖШС
Ресей


Ш. М. Велямов
«Қазақ қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері ғылыми- зерттеу институты» ЖШС
Ресей


М. Ж. Бектурсунова
«Қазақ қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері ғылыми- зерттеу институты» ЖШС
Ресей


А. А. Амантаева
«Қазақ қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері ғылыми- зерттеу институты» ЖШС
Ресей


Л. А. Курасова
«Қазақ қайта өңдеу және тағам өнеркәсіптері ғылыми- зерттеу институты» ЖШС
Ресей


Әдебиет тізімі

1. Пелевин А.Д. и др.Комбикорма и их компоненты. М.,«ДеЛи плюс» , 2008. - 519 с.

2. Государственная программа развития агропромышленного комплекса Республики Казахстан на 2017-2021 годы. [Электронный ресурс] Режим доступа: http://kzref.org/programma-razvitiya-agropromishlennogo-kompleksa-respubliki-ka.html (дата обращения 04.02.2019)

3. Самосюк В.Г., Передня В.И., Минько Л.Ф., Хруцкий В.И. Пути повышения качества комбикормов производимых в хозяйственных условиях // Вестник ВНИИМЖ, 2012. - №3 (7). - С 36-39.


Рецензия

Дәйектеу үшін:


Велямов М.Т., Алимкулов Ж.С., Дудикова Г.Н., Сарманкулов Т.М., Чижаева А.В., Велямов Ш.М., Бектурсунова М.Ж., Амантаева А.А., Курасова Л.А. БҰҚАЛАРДЫ БОРДАҚЫЛАУҒА АРНАЛҒАН СЫРА ҚАЙНАТУ ӨНДІРІСІНІҢ ҚАЛДЫҚТАРЫНАНПРОБИОТИК ҚОСЫЛҒАН ЖЕМДІК ҚОСПА. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2019;(4):77-81.

For citation:


Velyamov M., Alimkulov J., Dudikova G., Sarmankulov T., Cheejaeva A., Velyamov Sh., Bektursunova M., Amantaeva A., Kurasova L. FEED ADDITIVE FROM WASTE BREWING PRODUCTION WITH PROBIOTIC FOR FATTENING STEERS. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(4):77-81. (In Russ.)

Қараулар: 341


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)