Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Таева A.М., Рскелдиев Б.А., Туменов С.Н., Абсалимова М.А., Бейсембаева А.Х., Абильмажинова Н.К. Етке арналған функционалды стартер культурасы: технологиялық және пробиотикалық сипаттаманы зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;145(3):129-135. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-129-135

For citation:


Tayeva A.M., Rskeldiyev B.A., Tumenov S.N., Absalimova M.A., Beisembayeva A.Kh., Abilmazhinova N.K. Functional starter cultures for meat: a study of technological and probiotic characterisation. The Journal of Almaty Technological University. 2024;145(3):129-135. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-129-135



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)