Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Байгазиева Г.И., Кекибаева А.К., Ахметжанова А.К., Керимбаева А.А. Алкогольсіз сыра өндірісінде жаңа ашытқы штамдарын қолдану перспективалары қолдану перспективалары. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;146(4):78-85. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-78-86

For citation:


Baigaziyeva G.I., Kekibaeva A.K., Akhmetzhanova A.K., Kerimbayeva A.A. Prospects for the use of new yeast strains in non-alcoholic beer production. The Journal of Almaty Technological University. 2024;146(4):78-85. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-78-86



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)