Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Бекболатова М.Е., Машанова Н.С. Зығыр жмых пен сыра қалдығы бидай нанының сипаттамаларына әсері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;146(4):70-78. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-70-78

For citation:


Bekbolatova M.Y., Mashanova N.S. Influence of flaxseed cake and brewer's grain on the characteristics of wheat bread. The Journal of Almaty Technological University. 2024;146(4):70-78. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-70-78

Қараулар PDF (Rus): 56


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)