THE STUDY OF THE QUALITATIVE COMPOSITION OF THE MICROFLORA OF BIODRINKS BASED ON CAMEL'S MILK
Abstract
About the Authors
K. S. KulazhanovRussian Federation
F. T. Dikhanbayeva
Russian Federation
E. CH. Tasturganova
Russian Federation
References
1. Балдандоржиева Ц.Ц. Исследование химического состава молока верблюдиц-бактрианов Забайкалья и разработка биотехнологии ферментированного продукта. Дисс. на соиск. уч. ст. канд.техн. наук: Улан - Удэ - 2005 - 154 с.
2. Диханбаева Ф.Т., Базылханова Э.Ч., Изучение микробиологических и физико-химических показателей верблюжьего молока.// Вестник Алматинского технологического университета, №2. - 2017.-С. 35-38.
3. Z. Farah. Milk|Camel Milk. Encyclopedia of Dairy Sciences (Second Edition). 2011. -PР. 512-517
4. ГОСТ 32901-2014 Молокоимолочнаяпродукция. Методы микробиологического анализа. - М.: Стандартинформ, 2015. - 24 с.
5. Research of Fatty Acid Composition of Samples of Bio-Drink Made of Camel Milk. Tasturganova E, Dikhanbaeva F, Prosekov A, Zhunusova G, Dzhetpisbaeva B, Matibaeva A. //Current Research in Nutrition and Food Science Journal 2018;6(2), - РР. 491-499.
Review
For citations:
Kulazhanov K.S., Dikhanbayeva F.T., Tasturganova E.Ch. THE STUDY OF THE QUALITATIVE COMPOSITION OF THE MICROFLORA OF BIODRINKS BASED ON CAMEL'S MILK. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(4):37-41. (In Russ.)