PRODUCTION OF DOMESTIC FEED USING NON-TRADITIONAL TYPES OF RAW MATERIALS PROCESSING AND FOOD PRODUCTION
Abstract
About the Authors
ZH. S. AlimkulovRussian Federation
M. T. Veliamov
Russian Federation
T. M. Sarmankulov
Russian Federation
T. M. Zhumalieva
Russian Federation
References
1. Тагирова, П.Р. Переработка виноградных выжимок и виноградных семян с использованием жидкого диоксида углерода / П.Р. Тагирова, Д.Г. Касьянов // Известия вузов. Пищ. технол. - 2010. - № 2-3. -С. 60-62.
2. Jungmin, L. Influence of extraction methodology on grape composition values / L. Jungmin, R. Chrictopher // Food Chemistry. - 2011. - V. 126, № 1. - P. 295-300.
3. Кустова,И.А. Получение экстрактов из выжимок и семян винограда с высокой антиокислительной активностью / И.А. Кустова, Н.В. Макарова, И.А. Яшина, М.Н. Новикова, Н.В. Смирнова // Пищевая промышленность. - 2014. - № 2. - С. 68-70.
4. Кустова, И.А. Технология получения экстракта с антиоксидантными свойствами из косточек винограда // Хранение и переработка сельхозсырья. - 2014. - № 10. - С. 27-30.
5. Khanal Ramesh, C. Procyanidin composition of selected fruits and fruit byproducts is affected by extraction method and variety / C. Khanal Ramesh, R. Howard Luke, L. Prior Ronald // Journal of Agricultural and Food Chemisry. - 2009. - V. 57, № 19. - P. 8839-8843.
6. Кармацких, Ю.А. Использование бентонита Зырянского месторождения в животноводстве и птицеводства: автореф. дисс. на соиск. учен. степ. доктора с.-х. наук : 06.02.02 / Кармацких Ю.А. ; ФГОУ ВПО "Курганская с.-х. ак. им. Т.С. Мальцева" - Новосибирск, 2009. - 42с.
Review
For citations:
Alimkulov Zh.S., Veliamov M.T., Sarmankulov T.M., Zhumalieva T.M. PRODUCTION OF DOMESTIC FEED USING NON-TRADITIONAL TYPES OF RAW MATERIALS PROCESSING AND FOOD PRODUCTION. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(4):34-37. (In Russ.)