ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫН ҚОСУ АРҚЫЛЫ СҮЗБЕ ДЕСЕРТІНІҢ САҚТАУ ҚАБІЛЕТІН ЗЕРТТЕУ
Аңдатпа
Тірек сөздер
Авторлар туралы
Г. Э. ОрымбетоваРесей
М. К. Касымова
Ресей
З. И. Кобжасарова
Ресей
Б. Т. Абдижаппарова
Ресей
Г. Д. Шамбулова
Ресей
А. Е. Абдугамитова
Ресей
Әдебиет тізімі
1. Krus G.N., Khramtsov A.G., Volokitina Z.V., Kapychev, S.V. Tehnologiyamoloka i molochnyhproduktov. Moscow: Kolos, 2006. - 455 p.[in Russian].
2. Gorbatova K.K. Himiya i fizikamoloka. Spb.: GIORD, 2010. - 288 p. [in Russian].
3. Chumakova I.V., Fateeva N.V., Pivovarov A.O., Polezhaeva O.A.Obogaschennyemolochnyeproduktydlypitaniyadeteydoshkolnogo i shkolnogovozrasta. /Pererabotka moloka. 2013. - N2, P.60-62. [in Russian]
4. Reid, G., Kim, S.O., Kohler, G.A. Selecting, testing and understanding probiotic microorganisms. FEMS Immunol Med Microbiol. 2006. - V.46, 149-157.
5. Orymbetova G.E., Kalymbetova ZH.B. and et.al.RazrabotkaHASSP-planadlytvorozhnogodeserta s dobavleniyemrastitel'nykhingrediyentov (boyaryshnik, abrikos, morkov')/The Journal of Almaty Technological University, Almaty - 2018.- No. 1 (118).- P.42-46[in Russian].
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Орымбетова Г.Э., Касымова М.К., Кобжасарова З.И., Абдижаппарова Б.Т., Шамбулова Г.Д., Абдугамитова А.Е. ӨСІМДІК ШИКІЗАТЫН ҚОСУ АРҚЫЛЫ СҮЗБЕ ДЕСЕРТІНІҢ САҚТАУ ҚАБІЛЕТІН ЗЕРТТЕУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2019;(4):24-28.
For citation:
Orymbetova G.E., Kassymova M.K., Kobzhasarova Z.I., Abdizhapparova B.T., Shambulova G.D., Abdugamitova A.E. STUDY OF STORAGE ABILITY OF Curd DESSERTWITH ADDITION OF VEGETABLE RAW MATERIALS. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(4):24-28. (In Russ.)