Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Камбарова А.С., Нургазезова А.Н., Ребезов М.Б., Молдабаева Ж.К., Нурымхан Г.Н., Атамбаева Ж.М., Аринова Э.Ж. КҮРКЕТАУЫҚ ЕТІНЕН ЖАСАЛҒАН ЕТ ПАШТЕТІНІҢ ТЕХНОЛОГИЯСЫ МЕН РЕЦЕПТУРАСЫН ӘЗІРЛЕУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2019;(4):9-16.

For citation:


Kambarova A.S., Nurgazezova A.N., Rebezov M.B., Moldabaeva Zh.K., Nurymkhan G.N., Atambayeva Zh.M., Arinova E.Zh. THE DEVELOPMENT OF TECHNOLOGY AND FORMULATION OF MEAT PASTE OF TURKEY MEAT. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(4):9-16. (In Russ.)



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)