Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Үсенова Ж.Н., Тулекбаева А.К., Хиневич В.И., Мамаева Л.А. Сапалы тұтынушылық сипаттамалар бар соңғы өнім алу үшін бидай ұнын байытуда селенді қолдану. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;145(3):112-123. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-112-123

For citation:


Ussenova Zh.N., Tulekbaeva A.K., Khinevich V.I., Mamaeva L.A. Application of selenium for enrichment of wheat flour to obtain a quality final product in accordance with consumer characteristics. The Journal of Almaty Technological University. 2024;145(3):112-123. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-3-112-123

Қараулар PDF (Rus): 84


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)