Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Исламова Г.Е., Утебаева А.A. Қызанақ ұнтағы қосылған құрамдастырылған ет нанының технологиясын әзірлеу және сапасын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;146(4):12-20. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-12-20

For citation:


Islamova G.E., Utebayeva A.A. Development of technology and studying the quality of combined meat bread with the added powder from tomato pomace. The Journal of Almaty Technological University. 2024;146(4):12-20. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-4-12-20

Қараулар PDF (Eng): 79


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)