Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Бердіғалиұлы С., Кулажанов Т.К., Кокшаров А.А., Байболова Л.К., Давыденко Н.И., Пластун А.Д. Sous-vide әдісімен дайындалған ет жартылай фабрикаттарын микроскопиялау нәтижелерін талдау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(4):165-174. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-165-174

For citation:


Berdigaliuly S., Kulazhanov T.K., Koksharov A.A., Baybolova L.K., Davydenko N.I., Plastun A.D. Analysis of the results of microscopy of semi-finished meat products cooked by the sous-vide method. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(4):165-174. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-165-174

Қараулар PDF (Rus): 301


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)