Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Жакупова Г.Н., Тултабаева Т.Ч., Сағандық А.Т., Калемшарив Б., Нуртаева А.Б., Төрегелді З.С. Жұмсақ сарысуы бар ірімшіктің май қышқылының құрамы. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(4):138-144. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-138-144

For citation:


Zhakupova G.N., Tultabayeva T.Ch., Sagandyk А.Т., Kalemshariv B., Nurtayeva A.B., Toregeldy Z.S. Fatty acid composition of soft whey cheese. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(4):138-144. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-138-144

Қараулар PDF (Eng): 193


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)