Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Каримова Г.К., Машанова Н.С., Мухамбетов Г.М., Ниязбекова Р.К., Смагулова М.Е., Сатаева Ж.И., Ибжанова А.А. Макарон өнімдерінің құрылымын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(4):181-188. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-181-188

For citation:


Karimova G., Mashanova N., Mukambetov G., Niyazbekova R., Smagulova M., Sataeva Zh., Ibzhanova A. Investigation of the structure of pasta. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(4):181-188. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-181-188



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)