Дәйектеу үшін:
Какимов А.К., Жарыкбасова К.С., Тулькебаева Г.Е., Какимова Ж.Х., Жарыкбасов Е.С., Мирашева Г.О., Ибрагимов Н.К. Сүттің сапасын бақылау үшін қолданылатын ферментті биосенсорын жасау үшін layer-by-layer технологиясын қолдану перспективалары. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(4):121-131. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-121-131
For citation:
Kakimov А., Zharykbassova К., Tulkebayeva G., Kakimova Zh., Zharykbassov Ye., Mirasheva G., Ibragimov N. Prospects for the use of layer-by-layer technology for the development of an enzyme biosensor used for milk quality control. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(4):121-131. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-121-131