Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Байысбаева М.П., Изембаева А.К., Молдақұлова З.Н., Жұманазар Д.Б., Тыным Б.Қ. Зығыр дәнін хлебцы өнімінің рецептурасында қолдану. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(2):99-106. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-2-99-106

For citation:


Baiysbayeva М.P., Izembaeva A.K., Moldakulova Z.N., Zhumanazar D.B., Tynym B.K. The use of flax seeds in the bread recipe. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(2):99-106. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-2-99-106



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)