Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Aққoжa И.Ш., Изтaев А.И., Якияева М.А., Ержанова М.Е. Түрлі ұннaн жaсaлғaн нaн сaпaсын aнықтaу үшін белсенден суды пaйдaлaну. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(2):83-90. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-2-83-90

For citation:


Akkozha I.Sh., Iztayеv A.I., Yakiyayеva М.A., Yerzhanova M.Ye. Thе usе of activatеd watеr for dеtеrmining thе quality of brеad from diffеrеnt flour. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(2):83-90. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-2-83-90



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)