Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Темирова И.Ж., Оспанкулова Г.Х. Мұздатылған таңқурай жидегінде органолептиялық көрсеткіштерді және с витаминінің мәртебесін анықтау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;1(3):57-62. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-3-57-62

For citation:


Temirova I.Zh., Ospankulova G.Kh. Determination of organoleptic indicators and vitamin c content in freezed raspberry. The Journal of Almaty Technological University. 2023;1(3):57-62. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-3-57-62



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)