ӨСІРІЛГЕН ТРИТИКАЛЕ ДӘНІНІҢ НЕГІЗІНДЕ ДӘНДІ ҚОСПАЛАРДЫ ЭКСТРУДЕРЛЕУ
Аңдатпа
Авторлар туралы
Г. Е. ЖумалиеваРесей
У. Ч. Чоманов
Ресей
Г. С. Актокалова
Ресей
М. . Жонысова
Ресей
Р. К. Касимбек
Ресей
А. К. Тултабаева
Ресей
Әдебиет тізімі
1. Касьянов Г.И. Технология производства сухих завтраков. Технология пищевых производств. - Ростов н/Д: Изд. МарТ., 2002. - 96 с.
2. Остриков A.Н., Абрамов О.В., Рудометкин А.С. Экструзия в пищевой технологии. - СПб.: ГИОРД, 2004.-288с.
3. Щубко А.С., Алферников О.Ю. Технология термопластической экструзии растительного и животного сырья // Экологически безопасные энергосберегающие технологии хранения и переработки сырья растительного и животного происхождения: //матер. Междунар. науч. - практ. конф. - Краснодар: КНИИХП,2001. - С. 6-7.
Рецензия
Дәйектеу үшін:
Жумалиева Г.Е., Чоманов У.Ч., Актокалова Г.С., Жонысова М., Касимбек Р.К., Тултабаева А.К. ӨСІРІЛГЕН ТРИТИКАЛЕ ДӘНІНІҢ НЕГІЗІНДЕ ДӘНДІ ҚОСПАЛАРДЫ ЭКСТРУДЕРЛЕУ. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2019;(1):83-86.
For citation:
Zhumalyeva G.E., Chomanov U.Ch., Aktocalova G.S., Zhonyssova M.U., Kassimbek R.K., Tultabayeva A.K. GRAIN EXTRUSION OF MIXTURES ON THE BASIS OF GERMINATED TRITICALE. The Journal of Almaty Technological University. 2019;(1):83-86. (In Russ.)