Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Жельдыбаева А.А., Азимова С.Т., Аман С.Е., Темірбекқызы А., Сәрсенбаева З.Т. Өсімдіктекті шикізаттан алынған пектиндік заттарды нан өндірісінде қолдану және қауіпсіздігін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2024;144(2):33-43. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-2-33-43

For citation:


Zheldybaeva A.A., Azimova S.T., Aman S.E., Temirbekkyzy A., Sarsenbayeva Z.T. Application and safety of pectin substances from vegetable raw materials in bread production. The Journal of Almaty Technological University. 2024;144(2):33-43. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2024-2-33-43

Қараулар PDF (Eng): 210


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)