Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Сыдыкова Г.Е., Смагулова З.Т., Моисеева Е.Н., Жайлаубаев Ж.Д. Қой терісі-тон шикізатын консервілеуге арналған жаңа тұздау құрамын әзірлеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(1):174-181. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-174-181

For citation:


Sydykova G.E., Smagulova Z.T., Moiseeva E.N., Zhailaubaev Zh.D. The development of a new salting composition for preserving sheepskin and fur raw materials. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(1):174-181. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-174-181



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)