Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Оразов А.Ж., Абылгазинова А.Т., Қойшиева Ж.Ж., Жалғасбаева М.Т. Дәстүрлі емес шикізаттан жасалған начос технологиясын әзірлеу және сапалық көрсеткіштерін зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(1):144-151. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-144-151

For citation:


Orazov A.Zh., Abylgazinova A.T., Koishieva Zh.Zh., Zhalgasbayeva M.T. The development of technology and research of quality indicators of nachos from non-traditional raw materials. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(1):144-151. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-144-151



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)