Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Шадьярова Ж.К., Юсупова Г.Т., Курмангалиева Д.Б. Ешкі сүтінен жасалған құрма қосылған йогурт өндіру технологиясы. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(1):107-116. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-107-116

For citation:


Shadyarova Zh.K., Yussupova G.T., Kurmangalieva D.B. The development of technology for the production of yogurt with dates from goat's milk. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(1):107-116. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-107-116



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)