Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Хастаева А.Ж., Бектурганова А.А., Омаралиева А.М., Сериков А.Ж., Мухтарханова Р.Б., Байхожаева Б.А. Астық дақылдарынан дайындалған сусындардың тағамдық және биологиялық құндылығын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(1):33-40. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-33-40

For citation:


Khastayeva A.Zh., Bekturganova A.A., Omaraliyeva A.M., Serikov A.Zh., Mukhtarkhanova R.B., Baikhozhayeva B.A. The study of the nutritional and biological value of grain drink. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(1):33-40. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-1-33-40



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)