Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Рыспаева У.А., Байтукенова Ш.Б., Байтукенова С.Б. Пропион қышқылды микроағзалардың жартылай ысталған шұжықтың сапасына әсері. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;(4):83-90. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-83-90

For citation:


Ryspaevа U.A., Baitukenova Sh.B., Baitukenova S.B. Influence of propionic acid microorganisms on the quality indicators of the produced sausage. The Journal of Almaty Technological University. 2023;(4):83-90. (In Kazakh) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-4-83-90

Қараулар PDF (Kaz): 328


ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)