Дәйектеу үшін:
Бекболатова М.Б., Шаймерденова Д.А., Чаканова Ж.М., Изтаев А.И., Сарбасова Г.Т., Искакова Д.М., Есмамбетов А.А., Махамбетова А.А. Жұқа дисперсті ұннан нан-тоқаш өнімдеріне арналған арнайы қоспаларды алу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(4):128-138. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-128-138
For citation:
Bekbolatova M.B., Shaimerdenova D.A., Chakanova M.Zh., Iztaev A.I., Sarbasova G.T., Iskakova D.M., Yesmambetov A.A., Makhambetova A.A. Obtaining Special Additives for Bakery Products from Fine-disperse Flour. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(4):128-138. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-128-138