Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Алашбаева Л.Ж., Кенжеходжаев М.Д., Боранкулова А.С., Мынбаева А.Б., Арысова М.Ф. Өсімдік шикізаттарының тұтас дәнді бидай ұнындағы үйлесімді мөлшерін анықтау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(4):121-127. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-121-127

For citation:


Alashbayeva L., Kenzhekhojayev M., Borankulova A., Mynbayeva A., Aryssova M. Determination of the Proportion of Plant Materials in Whole Grain Wheat Flour. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(4):121-127. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-121-127



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)