Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Казангельдина Ж.Б., Байболова Л.К., Изтелиева Р.А., Альберто С.С. Өсімдік компоненттері қосылған көксерке уылдырығының сапасы мен қауіпсіздігін бағалау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(4):115-120. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-115-120

For citation:


Kazangeldina Zh.B., Baybolova L.K., Iztelieva R.A., Alberto C.S. Evaluation of the Quality and Safety of Delicate Sander Caviar with the Addition of Plant Components. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(4):115-120. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-4-115-120



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)