Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Мұратхан М., Булашев Б.К., Оспанкулова Г.Х., Тоймбаева Д.Б., Каманова С.Г., Мурат Л.А., Ермеков Е.Е., Садуахасова С.А. Тез әзірленетін ботқаның тағамдық құндылығын байытуға қолданылатын сублимацияланған жидектердің химиялық құрамын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):201-207. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-201-207

For citation:


Muratkhan M., Bulashev B.K., Ospankulova G.H., Toymbaeva D.B., Kamanova S.G., Murat L.A., Ermekov E.E., Saduakhasova S.A. Study of the chemical composition of freeze-dried berries for enriching instant cereals. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):201-207. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-201-207



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)