Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Тултабаева Т.Ч., Жуманова У.Т., Тултабаев М.Ч., Шоман А.Е., Тапалова А.Б., Шоман А.К., Тултабаев Б.Ч. Балды сублимациялық кептіру параметрлерін анықтау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):185-191. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-185-191

For citation:


Tultabayeva T.Ch., Zhumanova U.T., Tultabayev M.Ch., Shoman A.Ye., Tapalova A.B., Shoman A.K., Tultabayev B.Ch. Determination of the parameters of freeze-drying honey. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):185-191. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-185-191



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)