Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Медеубаева Ж.М., Астахов М., Таева А.М., Тлевлесова Д.А. Өсімдік қоспаларының түйе етінен жасалған жартылай фабрикаттың сапалық көрсеткіштеріне әсерін анықтау. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):168-176. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-168-176

For citation:


Medeubaeva Zh.M., Astakhov M., Taeva A.M., Tlevlesova D.A. Revealing the influence of herbal additives on the qualitative indicators of semi-finished camel. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):168-176. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-168-176



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)