Preview

Алматы технологиялық университетінің хабаршысы

Кеңейтілген іздеу
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Мұсаева С.Ж., Иманбаев А.Ж., Искакова Ж.А. Композитті ұннан жасалынған қамырды дайындау режимін оңтайландыру. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):81-87. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-81-87

For citation:


Mussayeva S.J., Imanbayev A.Zh., Iskakova Zh.A. Optimization of the dough preparation modes using composite flour. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):81-87. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-81-87



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)