Дәйектеу үшін:
Оспанкулова Г.Х., Каманова С.Г., Мұратхан Л.А., Тоймбаева Д.Б., Темирова И.Ж., Ермеков Е.Е., Мұратхан М., Альдиева А.Б. Жидек түрлерінің химиялық құрамын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):45-51. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-45-51
For citation:
Ospankulova G., Kamanova S., Murat L.A., Toimbayeva D., Temirova I.Zh., Yermekov Y.Y., Muratkhan M., Aldieva A.B. Study of the chemical composition of various types of berries. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):45-51. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-45-51