Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Оспанкулова Г.Х., Каманова С.Г., Мұратхан Л.А., Тоймбаева Д.Б., Темирова И.Ж., Ермеков Е.Е., Мұратхан М., Альдиева А.Б. Жидек түрлерінің химиялық құрамын зерттеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2022;(3):45-51. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-45-51

For citation:


Ospankulova G., Kamanova S., Murat L.A., Toimbayeva D., Temirova I.Zh., Yermekov Y.Y., Muratkhan M., Aldieva A.B. Study of the chemical composition of various types of berries. The Journal of Almaty Technological University. 2022;(3):45-51. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2022-3-45-51



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)