Preview
Толық экранды режим

Дәйектеу үшін:


Чоманов У., Кененбай Г.С., Турсунов А.А., Жумалиева Т.М., Тултабаев Н.З. Қой етінен ет және көкөніс консервілерінің рецептурасын әзірлеу. Алматы технологиялық университетінің хабаршысы. 2023;1(3):78-84. https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-3-78-84

For citation:


Chomanov U., Kenenbay G.S., Tursunov A.A., Zhumalieva T.M., Tultabaev N.Z. Development of the formula of meat and vegetable canned lamb. The Journal of Almaty Technological University. 2023;1(3):78-84. (In Russ.) https://doi.org/10.48184/2304-568X-2023-3-78-84



ISSN 2304-568X (Print)
ISSN 2710-0839 (Online)